Održivo poslovanje, održivi svet

Stanovnici Zemlje suočavaju se sa neodložnim problemima: klimatskom krizom, gubitkom biodiverziteta, sve većom izolacijom i usamljenošću. Ali mi smo uvereni da možemo da uradimo svoj deo kako bismo pomogli planeti. U našoj moći je da razvijamo koncepte gradova i dizajniramo zgrade na osnovu savremenih ekoloških rešenja, sa minimalnim posledicama po čoveka i životnu sredinu.

Karlastaden - vy över området och karlatornet exteriör dagtid
Izumi och birgitte

Održivi razvoj je u interesu biznisa

Kompleksni pristup nam omogućava da stvorimo dugoročne vrednosti za investitore, grad i društvo u celini. Zahvaljujući digitalizaciji, moguće je optimizovati proces izgradnje: efikasna analitika čini proces projektovanja transparentnim, možemo modelirati potrebne indikatore u svakoj fazi i prilagoditi ih za optimalne vrednosti. Kao rezultat, poboljšava se međusobno razumevanje između arhitekte i programera, rizici ulaganja i izgradnje se svode na minimum. Za nas kao arhitekte, ova transparentnost digitalnih alata daje nam mogućnost detaljnijeg razumevanje ekonomije projekta i gradi kvalitetnu i održivu arhitekturu.

Smatramo da je održivost – neophodan uslov za prosperitet čovečanstva i gradova, trenutno i u budućnosti. A istovremeno očigledno je da je postizanje ovog blagostanja moguće samo kroz interes i saradnju svih strana. Zbog toga posvećujemo toliko pažnje razumevanju, što je u ovoj fazi važno za investitore, kako bismo zajedno mogli da krenemo ka budućnosti u kojoj svi dobijaju: projekat i klijentovo poslovanje, klima i društvo. Ovaj put nije lak, ali stalnim razvojem inovativnih rešenja i unapređivanjem dijaloga sa klijentom možemo doprineti stvaranju održivog sveta i održivog poslovanja.

“U svim našim projektima postoji sinergija arhitekture, dizajna, tehnike i ekonomije. Samo takva kombinacija može dati najdugoročniji, a samim tim i održiv efekat”.

Delite

Niste našli ono što ste tražili?

Uvek nam možete pisati kako biste saznali više o našem radu, razgovarali o saradnji ili postali deo našeg tima.

LinkedInInstagram