Digitalizacija kao zalog za uspešni projekat

Osnovna zasluga digitalizacije – komunikacija, razumljiva svim učesnicima procesa izgradnje. Investitori, arhitekti i graditelji dobijaju jedinstvenu osnovu za donošenje odluka. Povećava se efektivnost rada: jedinstveni sistem podataka omogućava bolju prognozu i dobijanje detaljnije biznis-analitike. Zahvaljujući dobrom planiranju možemo stvoriti optimalne mogućnosti za poboljšanje kvaliteta života u društvu i koristi investitoru. Digitalni alati vam omogućavaju unosite inovacije u tradicionalnim fazama izgradnje i analize kako da dobijete najveću vrednost od projekta na duži rok.

Tobias Landberg, regionchef malmö på semrén & månsson

Analitika donošenja arhitektonskih odluka

Semren &  Månsson Group je jedan od ključnih učesnika u procesu digitalne transformacije u Evropi. Transparentnost digitalnih alata nam omogućava da testiramo i procenimo ideje, materijale i tehničke aspekte na početku projekta. Projektovanje zasnovano na činjenicama je osnova za pažljivu analizu, što rezultira stabilnom i razumljivom osnovom za buduću izgradnju. Naše iskustvo potvrđuje da su rešenja zasnovana na analizi podataka –ključ arhitektonskog i komercijalnog uspeha projekta.

“Nas interesuje rezultat bolji od onog koji dobijamo sad. Sistemski, ovo je jedan dug proces: ono što smo juče mislili da je nemoguće, danas smo to ostvarili, a za nedelju dana bi trebalo da postanemo još bolji”.

Delite

Niste našli ono što ste tražili?

Uvek nam možete pisati kako biste saznali više o našem radu, razgovarali o saradnji ili postali deo našeg tima.

LinkedInInstagram