Radite sa nama

Verujemo da dobra arhitektura doprinosi razvoju društva i povećava životni standard. Verujemo da je kvalitetna arhitektura – najbolja dugoročna investicija. Težimo stalnom razvijanju kako bismo bili avangarda u građevinskoj industriji i nekretninama. Zato stalno razvijamo nove metode rada, zasnovane na kreativnom pristupu i analitici. Zahvaljujući njima stvaramo nove i uspešne projekte.

Expovallen Jens och Michael
maria och hanna
Maria Broman, vd Semrén & Månsson International

Podižemo kvalitet života

Razvijamo se i tražimo nove kolege, koji su spremni da napreduju zajedno sa nama. Tražimo one koji su spremni da preuzmu odgovornost i steknu široku kompetenciju: arhitekte, inženjere, kreatore i inovatore. Tražimo stručnjake koji su uvek u potrazi za novim idejama u oblasti projektovanja i izgradnje. Tražimo one koji žele da postanu deo kulture, zasnovane – na težnji ka stvaranju kvalitetne arhitekture.

Ako želite da postanete deo tima Semrén & Månsson pišite nam o sebi i pošaljite svoju biografiju: info@semren-mansson.rs.

Uvek cenimo razgovor sa profesionalcima kojima je bliska naša filozofija!

 

“Fokus na čoveku je ključ našeg pristupa dizajnu. Arhitektura je sredstvo za ostvarivanje interesa korisnika i povećanja kvaliteta života.”

Delite

Niste našli ono što ste tražili?

Uvek nam možete pisati kako biste saznali više o našem radu, razgovarali o saradnji ili postali deo našeg tima.

LinkedInInstagram