O nama

Semrén & Månsson je osnovan u Švedskoj 1969. Tokom proteklih 50 godina, realizovali smo projekte svih vrsta i veličina – od urbanističkog planiranja na 600.000 kvadratnih metara do istraživačkih projekata za studentske rezidencije. Projektovali smo i dizajnirali velike zgrade, male kuće i sve vrste enterijera. Kao jedna od najvećih švedskih arhitektonskih firmi, imamo širok spektar stručnosti i mogućnosti.

Naša međunarodna filijala, Semren & Mansson International, počela je sa radom u Nemačkoj 1990-ih i od tada je realizovala mnoge projekte u Evropi. Danas imamo tri stalne kancelarije sa lokalnim talentima u Ščećinu i Varšavi, u Poljskoj, i u Beogradu, u Srbiji. Kancelarije blisko sarađuju sa svojim švedskim kolegama, kako bi očuvale švedske vrednosti i koncepte i ostale verne principima Semren & Mansson, ali se na odgovarajući način lokalizuju i primenjuju na svakom tržištu. Da biste saznali više o našem pristupu, kliknite ovde!

U srcu svega što radimo je uverenje da arhitektura, digitalizacija i poslovno znanje idu ruku pod ruku i rezultiraju projektima koji čine da se ljudi, društvo i preduzeća osećaju bolje – i da su dugoročno održiva i profitabilna investicija. Pročitajte više o našoj filozofiji ovde!

Mnogo smo postigli za prethodnih 50 godina, ali uvek gledamo unapred. Ukoliko želite da saznate više o nama, kontaktirajte nas.

Niste našli ono što ste tražili?

Uvek nam možete pisati kako biste saznali više o našem radu, razgovarali o saradnji ili postali deo našeg tima.

LinkedInInstagram