Konstantni razvoj

Naš pristup zasnovan je na ubeđenju da svi projekti moraju biti ujednačeni i da moraju uključivati aspekte forme, tehnike i ekonomije. Stoga tokom celog procesa– od stvaranja ideje do gotovog proizvoda– mi tesno sarađujemo sa našim klijentima. Posedujemo veliko iskustvo rada na ruskom tržištu, kombinujemo švedski dizajn i švedski kvalitet sa detaljnim poznavanjem ruskih normi i pravila. Radi garancije visokog kvaliteta, naš dizajnerski tim se uvek sastoji od švedskih i srpskih, a svako rešenje se proverava od stručnjaka koji određuju kako se ono može sprovesti u Srbiji. Ovaj pristup vam dozvoljava da sprovedete projekte, čuvajući ideje koncepta tokom ispitivanja i izgradnje.

Magnus, Jens och Hanna - arkitekter på Semrén & Månsson
Projekt flygbild

Iskustvo i razvoj

Više od 50 godina, Semren & Mansson je aktivan učesnik u razvoju građevinske industrije. Uvereni smo da je za postizanje boljih rezultata neophodno stalno usavršavanje. Zbog toga stalno razvijamo, testiramo i koristimo nove alate. Tako smo od agencije prerasli u grupu kompanija, čiji spektar delatnosti izlazi iz tradicionalne uloge arhitekte. Pomoću digitalnih alata razvili smo niz usluga kroz koje stičemo dublje razumevanje projekta i svedemo na minimum rizike u svim fazama: od projektovanja do korišćenja. Da bi projekti koje kreiramo bili održivi i sprovedeni, neophodan je kontakt sa svakim učesnikom u procesu.

Poverenje, dijalog i transparentnost stvaraju poslovno razumevanje, dižu efikasnost rada i, shodno tome, pozitivno utiču na kvalitet projekta. Ovo znanje koristimo za svaku narudžbinu, od idejne skice do izgradnje. Usklađenost sa zadatim ekonomskim parametrima i njihovo testiranje u okviru informacionih modela pokazuje nam da se projekat odvija po planu i da je rizik prerade smanjen na minimum.

Tokom naše aktivnosti, više puta smo se uverili da je otvoren dijalog sa klijentom ključan za efikasnost procesa. I uvek smo u bliskom kontaktu sa klijentom kako bismo oslobodili potencijal projekta i na najbolji način iskoristili znanje i iskustvo koje smo nakupili.

 

 

”Nastojimo da stvorimo održivo i udobno urbano okruženje koje može da izdrži test vremena. U tom poslu mi uvek polazimo od interesa čoveka”.

Maria Broman, arhitekta SAR/MSA, generalni direktor Semrén & Månsson International

Maria Broman

Delite

Niste našli ono što ste tražili?

Uvek nam možete pisati kako biste saznali više o našem radu, razgovarali o saradnji ili postali deo našeg tima.

LinkedInInstagram