Dobit za biznis, korist za društvo

Brinemo kako o kvalitetu arhitekture tako i o pogodnostima za poslovanje klijenata. Zahvaljujući razumevanju ekonomskih aspekata projekta, možemo da stvaramo najbolje rezultate u arhitekturi– arhitekturu, u koju je isplativo investirati i koja donosi bolje konkurentske pogodnosti. Samo uzimajući u obzir ekonomske aspekte možemo napraviti izbor koji će biti na korist finansijski, ekološki i socijalno održive arhitekture. Izbori koji na duže staze donosi dobit svima.

Johanna Vestlin, inredningsarkitekt på Semrén & Månsson i Göteborg
Kungsgatan 57 exteriör entré

Održivi razvoj za prosperitet biznisa

Uvereni smo da je arhitektama neophodno duboko razumevanje investicionog plana. Tek tada možemo graditi objekte sa izmerenom vrednošću. Ekonomija za nas predstavlja odgovorno upravljanje svim resursima.  To su finansije, konkretna parcela, postojeći razvoj, ekološki aktivi i što je najbitnije ljudski kapital. U našoj pedesetogodišnjoj praksi razvili smo konkretne metode koje pokazuju da se ulaganje u kvalitetnu arhitekturu isplati. Projekti kreirani biznis-pristupom su dobro prihvaćeni na tržištu već u trenutku izgradnje i istovremeno zadržavaju investicionu atraktivnost u budućnosti. Tako da možemo kreirati arhitekturu koja poboljšava kvalitet života društva, a to povlači za sobom kako ekonomske tako i socijalne pogodnosti. Dakle ono što je dobro za društvo, dobro je i za ekonomiju građevinskog biznisa. – i obrnuto.

"Socijalna održivost i dugoročna dobit za biznis uvek idu rame uz rame. Ono što je dobro za ekonomiju, čitavo društvo i pojedinca, uvek je međusobno povezano."

Maria Broman, arhitekta SAR/MSA, CEO Semrén & Månsson International

Delite

Niste našli ono što ste tražili?

Uvek nam možete pisati kako biste saznali više o našem radu, razgovarali o saradnji ili postali deo našeg tima.

LinkedInInstagram